Usile de garaj, o parte din arhitectura casei tale

Published by: 0

Usile de garaj, o parte din arhitectura casei tale

La fel ca intreaga locuinta, garajul masinii tale are nevoie e o atentie speciala si de o protectie sporita.
Usile de garaj, o parte din arhitectura casei tale
Increderea ta ne obliga
Scharx Romania

La fel ca intreaga locuinta, garajul masinii tale are nevoie e o atentie speciala si de o protectie sporita. Usa de garaj trebuie aleasa pe spranceana, sa fie realizata din materiale rezistente, de calitate si comercializata de o companie profesionista in domeniu.

Compania noastra iti ofera o gama variata de usi garaj, realizate din componente importate din tari europene de prestigiu precum Germania sau Olanda. Noi iti oferim un model de usi garaj rulou, vopsite doar in camp electrostatic, cu o durata de viata de peste 20 de ani, sunt silentioase si usor de exploatat.

Ele pot fi actionate atat manual cat si telecomandat, in functie de preferintele tale, optional li se pot monta lamele perforate si confera un aspect estetic deosebit datorita faptului o poti alege in orice culoare doresti, realizam chiar si usi -de-garaj/” title=”usi de garaj”>usi de garaj ce imita lemnul.

Modelele de usi garaj sectionale au in componenta piese de cea mai buna calitate, iar componenta cea mai importanat a acestor usi, arcurile, sunt foarte rezistente, pana la 25.000 de cicluri de functionare, adica o durata de viata de aproape 30 ani. Optional, li se pot monta ferestre sau usi pietonale , chiar yale de blocare in interior, sunt silentioase, sigure si la fel ca usile tip rulou si aceste usi le poti alege in ce culoare doresti.

Masuratorile si montajul va sunt asigurate de o echipa profesionista, atenta la detalii si la necesitatile dumneavoastra, iar pretul serviciilor noastre reflecta calitatea si rezistenta produselor.

Despre Kondor Invest
Pentru comenzi si informatii suplimentare accesati Scharx.ro sau contactati-ne la numerele de telefon: 0757 082 717 (non-stop), 0757 082 700 (non-stop), 0374.048.799
Georgiana Tudor – Dep. Maketing si Comunicare
Pentru telefon si e-mail click aici
KONDOR INVEST
www.scharx.ro/
Contact KONDOR INVEST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *