Tamplarie PVC pe Scharx.ro

Published by: 0

Tamplarie PVC pe Scharx.ro

Scharx Romania a inceput comercializarea tamplariei PVC Veka catre clientii finali. Pentru mai multe detalii accesati site-ul companiei
Tamplarie PVC pe Scharx.ro
Scharx Romania a inceput comercializarea tamplariei PVC Veka catre clientii finali.

Sunt disponibile trei tipuri de profile – EFFECTLINE – profil PVC de clasa A cu 3 camere de rupere termica, SOFTLINE 70 – profil PVC de clasa A cu 5 camere de rupere termica, ALPHA LINE 90 – profil PVC de clasa A cu 5 camere de rupere termica si 90 mm adancimea profilului.

Feroneria folosita la acest tip de profil este Maco, Austria, garantand 20 000 de cicluri de inchidere deschidere a ferestrelor sau usilor. Acest lucru este echivalent cu o folosire de aproximativ 20 ani in conditiile in care fiecare fereastra se foloseste in medie de 3 ori pe zi.

Suplimentar, in pretul standard este folosit sistemul de blocare a manerului in cazul in care fereastra este in pozitie deschisa, acest lucru sporind considerabil durata de viata a produselor.

Compania Scharx Romania isi consolideaza pozitia pe piata de tamplarie PVC, venind cu acest nou produs alaturi de celelalte, comercializate deja in acest moment – tamplarie PVC Rehau, rulouri exterioare, usi de garaj tip rulou si usi de garaj sectionale, rolete textile, plase antiinsecte.

Scharx Romania a optat pentru acest produs vrand sa alature un alt brand recunoscut ca valoare si de o calitate exceptionala –tamplarie Veka – celorlalte produse pe care le comercializeaza la ora actuala, fiind cunoscut obiectivul companiei de a adopta numai produse de calitate si produse cu profesionalism.

Acest nou produs poate fi comandat de pe situl companiei www.scharx.ro la sectiunea “tamplarie”. Oricine este interesat poate contacta consultantii firmei pentru a primi cele mai bune oferte si sfaturi. In pret sunt incluse consultanta, deplasarea unui agent pentru a efectua masuratorile finale, transportul si montajul produselor.

Deasemenea, garantia oferita pentru tamplarie este de 2 ani de la data achizitionarii, durata medie de viata fiind insa de 20 ani.

Pentru mai multe detalii despre tamplarie pvc, tamplarie rehau sau tamplarie veka nu ezitati sa ne contactati

Despre Kondor Invest
Scharx Romania a luat fiinta in anul 2003 , in tot acest timp avand peste 1,000 de clienti satisfacuti, Incercam pe viitor sa extindem in toata tara astfel orice sa poata avea acces la produsele comercializate de noi

Georgiana Tudor – Dep. Maketing si Comunicare
Pentru telefon si e-mail click aici
KONDOR INVEST
Contact KONDOR INVEST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *