Afla de unde poti cumpara furaje pui de calitate si la preturi bune

Published by: 0

Cresterea puilor de gaina si ingrijirea acestora are la baza 3 factori de care trebie sa se tina cont daca se doresc rezultate nu numai rapide, ci si calitate: hrana, apa si adapostul. Acest trio contribuie la dezvoltarea armonioasa a puilor de gaina si, desigur, la sanatatea lor. Si cum pe primul loc se afla alimentatia, cel mai indicat este sa optezi pentru furaje pui. De ce furaje speciale pentru pui? De unde pot fi cumparate?
Afla de unde poti cumpara furaje pui de calitate si la preturi bune
Avantaje furaje pui

Pentru a obtine performante superioare, adica productie mare de oua si spor in greutate ridicat, crescatorii de gaini au inteles ca trebuie sa inceapa cu inceputul sau, altfel zis, sa hraneasca puii cu furaje pui de calitate. Insa asta nu este tot, fermierul sau simplul gospodar trebuie sa stie sa faca diferenta intre diversele tipuri de hrana – nutret combinat, furajul proteic sau amestecul simplu care are la baza cerealele – si sa le utilizeze cu buna stiinta pentru fiecare etapa de crestere a puilor de gaina.

Una peste alta, cert este ca furaje pui au numeroase avantaje de care orice fermier este bine sa profite la maxim:

– Furajele sunt special concepute pentru pui, deci li se potrivesc intru totul si contribuie la sanatatea si dezvoltarea lor armonioasa;

– In componenta furajelor se afla materie prima de calitate, iar retetele sunt performante;

– Nivelul de vitamine, minerale si aminoacizi este dozat optim;

– Furajele pot sa contina si extracte naturale din plante;

– Proteina vegetala continuta este usor digerabila;

– Cresterea puilor este rapida, iar consumul de furaje este redus;

– Carnea are gustul si savoarea pe care le intalnesti doar la pasarile de curte;

– Creste randamentul gainilor ouatoare.

Desigur, furajele pentru puii abia iesiti din ou sunt diferte de cele care vor fi adoptate dupa 2 luni. Pana la varsta de 6-8 saptamani este bine ca puii de gaina sa fie hraniti cu un amestec pe baza de cereale in care se intalnesc si produse care-i mentin sanatosi si feriti de bolile parazitare.

Intre 6 si 17 saptamani, puii de gaina se vor hrani cu diferite amestecuri specifice varstei sau granule ce se vor introduce gradual in alimentatie. Astfel, furaje pui se pot folosi la discretie, insa concomitent cu acestea nu se ofera si alte suplimente. Respecta intotdeauna sfatul producatorului in ceea ce priveste administrarea.

De asemenea, de retinut ca gainile ouatoare au nevoie de alimentatie speciala, la fel si cele crescute pentru carne, deci de la 18 saptamani alimentatia lor de baza sunt furajele speciale.

Cumpara furaje pui de la Stefania si vei simti diferenta

Cand vine vorba despre furaje pui, ingrijitorii vor sa se axeze pe calitate, nu numai pe un pret bun. De aceea este bine sa se gaseasca un producator si un furnizor de incredere. Cine este acest producator? Stefania, o companie din judetul Mehedinti care de peste 20 de ani produce si comercializeaza in toata tara furaje pui si nutreturi combinate nu numai pentru pasari, ci si pentru porci, vitei, iepuri sau miei.

Pentru a afla mai multe detalii despre furajele pe care ti le pune la dispozitie, nu ezita sa iei legatura cu specialistii de la Stefania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *