Husa potrivita la momentul potrivit

Published by: 0

huse2

Trebuie sa recunoastem: accidente mici se intampla si cu telefoanele noastre! Ba le mai scapam din mana, ba le mai zgariem ecranul (din greseala, bineinteles) datorita neatentiei… Ideea este ca acestea sunt expuse accidentelor. Dar pentru acest lucru, eu mi-am luat masurile de precautie necesare pentru a-mi feri telefonul de incidente neplacute si a-i prelungi durata de viata in conditii cat mai bune de functionare.

Ce recomand eu pentru toti posesorii de telefoane: sa isi accesorizeze gadget-urile cu huse potrivite! O husa potrivita la momentul potrivit te poate scuti de neplacerile unui telefon spart sau intrat la apa…

Asadar, daca esti curios sa vezi ce alte accesorii pe gustul tau poti achizitiona, arunca o privire pe site-ul HusaFolieProtectie.ro! Aici gasesti, de exemplu, huse pentru cel mai ravnit smartphone al anului 2017 – Samsung Galaxy S7 edge – dar si una dintre cele mai util huse (din punctul meu de vedere): husa full tpu 360°, o husa compusa din doua carcasa de silicon ultraslim, ce asigura protectie 360° telefonului (este waterproof si iti apara telefonul si de particulele de praf).

Eu am gasit deja ceea ce cautam. Tu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *