Imblanzeste jungla urbana cu Wheel-E

Published by: 0

wheel-e-1

In orasele din ce in ce mai sufocate de masini, alege sa fii diferit! Sigur nu stiai ca exista atatea alternative de mijloace de transport, mult mai economice si mai prietenoase cu mediul. Sigur ai vrea si tu sa eviti aglomeratia din trafic, la orele de varf ale zilei. Dar sigur nu stiai ca cel mai practic mijloc de transport a devenit, in ultima perioada, trotineta electrica!

In magazinul online Wheel-E gasesti cea mai variata gama de trotinete electrice, hoverboard-uri sau accesorii aferente acestora.

Cea mai practica mi s-a parut ca este trotineta E-twow, prima trotineta electrica portabila, un vehicul foarte economic. Datorita metodelor ingineresti avansate cu care aceasta a fost proiectata, a fost posibila crearea design-ului sau dinamic (inclusiv garda la sol redusa, roti de 200mm, ghidon ajustabil pe inaltime, sistem de pliere completa) si foarte modern.

In acelasi timp, trotinetei i-au fost adaugate si tehnologii de ultima generatie, cum ar fi: sisteme KERS (kinetic energy recover system) – sistem de recuperare a energiei cinetice, sistem de franare regenerativa, sistem de franare magnetica si chiar si functia de pilot automat!

Partea si mai buna este ca trotineta este complet pliabila. Asadar,  poti sa iti iei gandul de la traficul aglomerat, parcarile pline, pedalat sau orice alt lucru de acest gen. Fie ca vrei sa pleci la serviciu, la cumparaturi, in vacanta etc., alege sa calatoresti alaturi de trotineta electrica E-twow, un mijloc de transport ce iti permite libertatea de a te bucura de orice plimbare, in fiecare zi.

Cu Wheel-E, poti alege sa imblanzesti jungla urbana cu stil, mai ales ca modul de viata agitat ne influenteaza, fara sa vrem, actiunile pe care le facem. Wheel-E este magazinul partener de incredere, de care oricine are acum nevoie.

Deoarece timpurile se schimba, si noi ne schimbam o data cu ele, este momentul sa fim ma responsabili si sa ne gandim si la natura, data viitoare cand vrem sa ne alegem un mijloc de transport. Trotineta electrica nu consuma precum o masina, nu ocupa nici acelasi spatiu (este logic faptul ca trotineta castiga la capitolul depozitare) si este mult mai blanda cu natura, deoarece gradul de poluare lipseste, in acest context, la aceasta.

Asadar, de ce sa alegi o trotineta electrica Wheel-E? Pentru ca are un raport calitate-pret foarte bun, iar produsul este accesibil pe site, ajuti la salvarea/ameliorarea mediului inconjurator, scapi de stresul cauzat de aglomeratia din trafic si te bucuri de orice plimbare pe care o faci cu aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *