Cum sa am clienti fericiti la pizzerie

Published by: 0

Nu e deloc simplu sa lucrezi intr-o pizzerie. Mereu e mult de munca si trebuie sa te misti foarte repede, deoarece clientii vor sa fie serviti intr-un timp cat mai scurt.

Bineinteles ca exista pizzerii de care clientii sunt foarte multumti si pizzerii de care acestia nu sunt multumiti, chiar daca pizza este foarte gustoasa.

Daca vrei sa iti multumesti clientii trebuie sa ai cele necesare pentru a-ti desfasura activitatea in cele mai bune conditii: o masa rece pizza, cuptoare speciale, malaxoare pentru aluat si multe alte utilaje si ustensile care nu vor face altceva decat sa ajute la desfasurarea activitatii in cele mai bune conditii.

Ca activitatea sa se desfasoare in cele mai bune conditii, orice bucatarie trebuie sa fie organizata. Ai nevoie de o mobila inox de calitate, o mobila care sa-i ajute pe angajati sa aiba totul cat mai organizat, astfel incat sa se miste rapid si eficient.

Chiar si online poti cumpara un raft inox, de exemplu. Sunt o multime de magazine care comercializeaza online rafturi metalice si tot felul de rafturi magazin. Nu a fi greu sa gasesti mobila perfecta pentru afacerea ta.

Pentru a avea clienti multumiti trebuie sa ai si un spatiu de servire amenajat cat mai frumos, in cazul in care ai un local care nu presupune doar livrare la domiciliu. Trebuie sa ai toate conditiile necesare, totul sa fie curat si igienizat.

Si, apropo de igiena. Ea primeaza in absolut orice local care presupune gatirea si servirea diverselor preparate.

Daca tii cont de aceste aspecte, sansele tale de a avea clienti fericiti vor creste substantial.

Nu uita, clientii sunt cei mai importanti si tot ceea ce faci trebuie sa faci in asa fel incat sa-i multumesti.

Daca mai stii si alte sfaturi pentru pizzeriile care vor sa aiba clienti fericiti, lasa-le in comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *