Dormitorul, locul meu de relaxare si odihna

Published by: 0

Pur si simplu imi iubesc dormitorul. Dupa o zi grea de munca este singurul loc in care as mai putea merge, fie in patul super-confortabil cu perna moale si asternuturile fine, fie in fotoliul meu special, pentru a mai petrece ceva timp inainte de somn, sa urmaresc un film sau ceva la televizor.

Inainte de a termina facultatea nu pretuiam atat de mult odihna, aveam mult timp liber iar cateva ore de somn imi erau de ajuns petru mai mult de o zi de activitati. Ziua eram la facultate iar aproape in fiecare seara prin oras. Avem foarte multa energie, asta pana sa ma angajez, fapt care m-a schimbat putin. Munca este mult mai solicitanta decat invatatul pentru examene, chiar daca ceea ce fac imi place. Iar pentru ca am nevoie de mai multa odihna, timpul meu liber a devenit mai limitat, in mare parte doar weekend-urile fiind libere. Astfel ca am ajuns sa invat noi lucruri, referitoare la confort si relaxare.

Este important ca patul in care ne perecem mare parte din timpul nostru pentru a ne odihni si a ne reface energia sa fie confortabil si sa ne ofere beneficii vizibile in privinta starii noastre de bine si a sanatatii in fiecare zi. Iar pentru a obtine cele mai bune beneficii, alegerea unei saltele potrivite este primul pas. Eu folosesc o saltea cu spuma de memorie, care imi ofera un somn intens si odihnitor.  Insa tipul saltelei difera de la o persoana la alta si de la un cuplu la altul, in cazul familiilor. Nicio grija insa, in ziua de astza gasim saltele pentru paturi de 2 persoane care pot fi realizate din mai multe materiale, de exemplu o jumatate din spuma de memorie iar cealalta jumatate din latex.

Eu dorm singur, dar am decis sa imi aleg un pat mai mare, unde sa ma pot desfasura in voie, sa dorm in orice pozitie, in orice parte vreau. L-am achizitionat de la MobiliCASA, optand pentru sectiunea mobila la comanda. Astfel ca patul a fost realizat dupa preferintele mele, de la culoare pana la dimensiuni si materialele din care sa fie realizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *