Idei pentru o promovare de succes

Published by: 0

Orice business, brand sau afacere are nevoie de promovare pentru a se face cunoscuta clientilor, celorlalti competitori si posibililor colaboratori. Aceatsa poate fi facuta prin diverse metode, in ultimii ani aceasta fiind mult mai accesibila oricarei persoane. Cel mai clasic si inca cel mai utilizat este ziarul, urmat de afisele publicitare, intalnite in orase si in afara acestora, pe drumurile importante. O data cu dezvoltarea mediului online si aparitia retelelor de socializarea, promovarea unei afaceri a devenit si mai usoara si mai complexa.

Un anunt in mediul online poate contine o multitudine de informatii, link-uri care sa ne conduca catre anumite site-uri si posibilitatea de a obtine si mai multe informatii de la consultanti. De aceasta promovarea de ocupa cel mai bine o firma de publicitate. In acest domeniu de afla si Magic Marketing. O firma care se ocupa cu personalizarea reclamelor prin efectul inexplicabil adus unui mesaj promotional sau unui eveniment. Aceatsa reclama poate fi transmisa publicului larg prin patru cai diferite, de la contactul direct, cand vedem pe viu efectul realiat pana la social media, prin care reclama este promovata de cei ce au luat parte la aceasta si de cei pentru care prezinta interes.

Cei care au creeat acest concept si-au dat seama ca oamenii sunt in mod inevitabil atrasi de ceea ce nu inteleg si astfel mesajul transmis este captat mai bine de catre acestia, facand din aceata idee se concept marketing ceva cu adevarat revolutionar si prin interemediul caruia un eveniment, un produs sau un brand este promovat mult mai bine. Astfel, o afacere se poate face cunoscuta mult mai repede si isi poate vinde produsele unui public mai diversificat, intr-un mod personalizat. Cu siguranta ca multe persoane vor vrea sa cumpere produsele din curiozitatea, promovarea fiind foarte convingatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *