Kemer, fascinanta zona a Turciei pentru vacanta de vara 2018

Published by: 0

oferte_2018-_Turcia_Kemer

Turcia. Taram misterios, fascinant, atat din punct de vedere cultural, cat si al climei, posibilitatilor de a-ti petrece ziua, sau noaptea, un mix intercultural care te invita sa cunosti aceasta tara magnifica. Nu ezita asadar sa cauti aceasta tara pentru a te relaxa si pentru a te redefini, cauta in special oferte 2018 Turcia Kemer. De ce Kemer? Vei afla in cele ce urmeaza.

Kemer este orasul situat in partea de SV a Turciei, pe litoralul Marii Mediterane, la poalele Muntilor Taurus. Este locuit de aproximativ 17.000 de locuitori si e centru adminstrativ al districtului Kemer din faimoasa provincie Antalya, o importanta statiune care atrage anual mii de turisti. Portul ofera o gramada de facilitati pentru a practica sporturi nautice, iar pe faleza din apropiere te poti bucura de o serioasa sesiune, sau mai multe, de shopping, pentru ca vei gasi foarte multe magazine, dar si restaurante, baruri cochete si cafenele.

oferte-turcia-kemer-filadelfia

Poate te intrebi de ce vreme vei avea parte daca alegi aceasta destinatie pentru concediul din vara. Ei bine, clima aici e una tipic mediteraneana, cu vreme fierbinte uscata, si cu apa marii calda. Este insorit cam 300 de zile pe an, temperatura marii atingand aproximativ 10-12 grade iarna si 27-29 de grade pe timpul verii. Golful cu plaje intinse si vegetatie luxurianta transforma Kemer-ul intr-una dintre cele mai renumite statiuni turistice de pe ”Riviera Turceasca.”

Frumoasa statiune Kemer este situata la o distanta de 42 de km Sud-Vest de Antalya. Albastrul stralucitor al Marii Mediterane, tonurile de verde ale padurii de pini precum si albul imaculat al caselor traditionale cu siguranta vor reusi sa te fascineze si sa te atraga.

Kemer este o statiune destul de populata si aglomerata cu cladiri joase. Acesta e motivul pentru care orasul iti da senzatia unui sat mai pic, pitoresc, mai degraba decat al unei jungle de beton. Plajele detin atat pietris cat si nisip, bineinteles sunt mentinute perfect curate. Complexul Moonlight Beach, deschis publicului pentru o taxa de intrare modica, ofera posibilitatea de a practica atat sporturi de apa cat si de uscat. In Parcul Yuruk poti urmari live cum sunt practicate diferite mestesuguri de artistii locali. Atmosfera e una sofisticata si fascinanta, pe fundal poti vedea inaltii munti ai Liciei, un punct de plecare pentru excursii la obiectivele antice din Licia sau spre Antalya.

Daca te-ai convins ca orasul Kemer e unul care merita descoperit profita de oferte 2018 Turcia Kemer, care te asteapta la Filadelfia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *