Sporturi pentru socializare

Published by: 0

tennis-245210_960_720

Intr-o epoca in care lumea alearga dupa treburi, viteza cu care facem lucruri nu este neaparat benefica, mai degraba stresanta. Saptamanal ar trebui sa ne oprim din alergatul dupa treburi si sa facem miscare care face bine corpului si, totodata, mintii.

Copiii trebuie educati sa practice cateva sporturi necesare pentru a se descurca in viata si in anumite situatii, chiar si unele sporturi care ii ajuta sa se integreze in anumite cercuri sociale.

Invatarea inotului este elementara pentru dezvoltarea fizica a copiilor, dar le poate salva viata daca se afla in situatii limita in apa. Iar practicarea unor dansuri la varste chiar prescolare le poate da copiilor o postura corecta in mers, dar si eleganta in miscari.

Prietenii datorate sportului

Sporturile care se practica in echipa sau in grup obliga practicantii sa interactioneze cu alte persoane, astfel incat o partida de tenis sau un meci de volei pot fi pretexte pentru intalniri cu prieteni si de a mentine relatiile. De asemenea, sporturi care pot fi practicate solitar – precum ciclismul, calaritul, fitnesul etc. – se transforma in iesiri de placere, unde se poate intalni lume cu aceleasi pasiuni sau interese.

Iar dupa miscare, astfel de intalniri nu se incheie inainte de a merge la o bere sau la un suc intr-un local apropiat, unde povestile reinnoiesc amintiri sau se pun la cale noi proiecte.

Afaceri incheiate la iesiri sportive

Filmele americane au promovat golful ca fiind un sport unde se intalneste lumea pentru a discuta afaceri.

Românii au descoperit recent golful, insa au folosit mereu pretexte sportive pentru a se intalni si in scop de afaceri. Tenisul, de exemplu, este un sport unde pot fi etalate accesorii sport, succese sau propuneri de afaceri. Iesirile la schi sunt afisate pe facebook ca adevarate parade de statiuni sau echipamente, dar se fac, de obicei, in grup, unde se intalnesc cei care-si permit astfel de iesiri si apar diverse oportunitati de afaceri.

Miscare, dar mai ales etalare de echipamente

Sporturile de fitze se fac in orice sezon, dar sunt unele care impresioneaza cu adevarat pe cei din jur. Yachtingul se poate practica nu doar la mare, este suficient sa fie un lac in apropiere pentru a impresiona pe oricine.

Insa un pasionat adevarat de yachting ar putea spune ca acesta este un sport frumos si nu are legatura cu etalarea unor echipamente scumpe si a averii, la fel cu sunt toate sporturile folosite de unii pentru a-si imbunatati imaginea folosind cele mai scumpe echipamente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *