Accesorii de calitate pentru telefonul tau.

Published by: 0

Magline.ro este magazinul ce comercealizeaza accesorii telefoane de orice tip, pentru o gama variata de telefoane. Pe site-ul lor official www.magline.ro puteti accesa categoria de accesorii telefoane si tablete pentru vizualizarea in detaliu, a produselor puse la dispozitie de website.

Sute de huse de telefoane disponibile acum pe Magline pentru a da o protectie in plus smatphone-ului tau si un aspect deosebit.

Anul acesta au fost la mare cautare accesoriile de telefoane cu 20% mai mult decat in anii preceenti. Dupa un studiu efectuat de cercetatorii britanici la universitatea Oxford, au constantat ca utilizatorii care aleg sa monteze o husa de protectie pe smatphone-ul lor, reusesc sa prelungeasca durata utilizatii acestuia pana la 2 ani plus fata de restul care aleg sa nu foloseasca husa de protectie.

Aceelasi studiu arata ca cei care au huse personalizate pentru telefonul lor sunt mai usor reperibili in club-uri, de un potential partener/partenera.

Se pare ca husa de telefon nu este doar pentru protectia gadget-ului tau dar si pentru a te scoate in evidenta prin felul unic pe care il alegi sa iti personalizezi telefonul.

Toate motivele din lume pentru achizitionarea unei huse de inalta calitate, de pe magazinul Magline.ro in vara aceasta. Toti vor fii cu ochii pe tine in timp ce iti petreci timpul pe litoral multumita husei de telefon.

De asemenea, Magline.ro comercializeaza si alte accesorii precum folie de sticla pentru protectia ecranului. Aceste folii vor prelungii viata telefonului tau iar urmele acelea nedorite de grasime sau amprenta nu vor mai fii prezente pe ecranul telefonului.

Recomand sa incercati cu incredere produsele de pe Magline.ro, deoarece acestia sunt adevarati profesionisti in domeniu. Propdusele achizitionate de pe magazinul lor online, se vor dovedi a fi investitii pe termen lung iar preturile sunt cu adevarat fara concurenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *