Cum sa alegi cizmele potrivite?

Published by: 0

cizme-de-protectie-dunlop-acifort-s5-negre

Multi considera cizmele de cauciuc utile doar in anotimpurile reci, cand ploua sau ninge. Sunt mai multe activitati pentru care cizmele de cauciuc sunt cea mai buna alegere. Cei de la Top Protectie au cizme pentru mai multe domenii de activitate. Cizmele Dunlop, sunt create special pentru cei ce muncesc in industria alimentara, cu protectie impotriva substantelor chimice, a grasimilor si uleiurilor, cu talpa antiderapanta si calcai care absoarbe energia, pentru electricieni, cu protectie impotriva curentului, in mediu uscat si umed, talpa antiderapanta si bombeu din otel sau pentru alte specializari.

Trebuie sa ai in vedere cateva aspecte, atunci cand alegi cizmele de cauciuc pentru activitatile pe care obisnuiesti sa le practici.

  1. Marimea – cizmele trebuie sa fie un pic mai mari decat marimea pe care o porti in mod normal, asta pentru ca in cazul in care nu sunt captusite, sa iti poti lua sosete groase, sa nu iti inghete picioarele. Cizmele de cauciuc sunt celebre pentru impermeabilitatea lor nu pentru protectia impotriva frigului.
  1. Talpa groasa – este un criteriu important pentru a nu simti denivelarile din asfalt si pentru a te feri de frig. Talpa trebuie sa fie antiderapanta, flexibila, cu profil adanc si calcai amortizor. Toate aceste caracteristici te vor face sa te bucuri de utilitatea cizmelor de cauciuc.
  1. Calitate – trebuie sa alegi produse de calitate. Cumpara de pe site-ul celor de la Top Protectie, ei fiind specialisti iti vor oferii cizme de cea mai buna calitate si cu siguranta potrivite pentru activitatea pe care o desfasori. Trebuie sa fii atent la imbinari, sa verifici ca materialul sa nu fie gaurit, taiat, zgariat sau intepat pentru a nu exista locuri prin care sa patrunda apa. Tocmai pentru impermeabilitatea lor sunt atat de indragite, cu siguranta nu iti doresti apa in cizme.

Daca tii cont de aspecte de mai sus, destul de importante zic eu, atunci cand iti cumperi cizme de cauciuc nu ai cum sa nu te bucuri de ele pentru o perioada indelungata. Alege marimea potrivita, cizme captusite, talpa speciala pentru tipul de activitate pe care il practici, antiderapanta, rezistenta la solutii chimice si totodata comoda, si vei avea o experienta placuta si numai beneficii de pe urma lor.

Pentru a face cea mai buna alegere, intra pe site-ul Topprotectie.ro, aici sigur vei gasi cea mai potrivita pereche de cizme pentru tine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *