Astro Bot Rescue Mission, titlu exclusiv PlayStation VR, se lansează pe 3 octombrie 2018

Published by: 0

București, 24 iulie 2018 – Sony Interactive Entertainment (SIE) anunță lansarea jocului Astro Bot Rescue Mission pe 3 octombrie 2018. Din perspectiva robotului Astro, căpitan de navă, jucătorii vor porni în căutarea echipajului dispărut, pe parcursul a 26 de niveluri de joc.

Orice precomandă Astro Bot Rescue Mission de pe PlayStation Store aduce ca bonusuri avataruri Astro Bot, tema dinamică Astro Bot pentru PS4, precum și soundtrack-ul Astro Bot Rescue Mission în variantă digitală.

Jocul a fost dezvoltat de Japan Studio și va fi lansat exclusiv pe PlayStation VR pe 3 octombrie 2018.

Despre Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment (SIE), este lider global pe piața divertismentului interactiv și digital, prin intermediul brandului PlayStation și produselor și serviciilor oferite sub acesta. PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation include PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation Store, PlayStation Plus, PlayStation Video, PlayStation Music, PlayStation Now, PlayStation Vue, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide. Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o subsidiară deținută integral de către Sony Corporation, cu funcții globale și sedii regionale în California, Londra și Tokyo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *