Un laptotp stricat, un proiect ratat si o bila neagra…

Published by: 0

lenovo-thinkpad-11e-intel-celeron-n2920-1-86ghz-up-to-2-0ghz-4gb-ddr3-128gb-ssd-11-6-inch-hd-webcam-windows-7-professional-71543

Numai cine nu lucreaza pe laptop zilnic nu intelege ca este o adevarata tragedie ca ecranul sa ramana negru si sa nu poti redacta nici macar un document. Ritualul meu de dimineata debuteaza cu trecerea in revista a stirilor, verificare mailului si raspunsurile la mesaje urgente, apoi schimb de mesaje cu cei dragi aflati departe, pe retelele de socializare si o gura de cafea aromata.
Sunt oameni aflati la capatul lumii, care imi trimit mereu un gand bun si altii, pentru care lucrez, care nu se obosesc nici in zile de sarbatoare sa trimita un mesaj. Cele mai importante sunt insa lucrarile pe care trebuie sa le finalizez contra cronometru, fiindca oamenii depind de mine si nu vreau bila neagra la capitolul activitate de redactor.
lenovo-thinkpad-11e-intel-celeron-n2920-1-86ghz-up-to-2-0ghz-4gb-ddr3-128gb-ssd-11-6-inch-hd-webcam-windows-7-professional-71543
Arderea laptopului inseamna enorm de mult timp consumat pentru remedierea acestei disfunctii. Daca nu ar exista un magazin ce livreaza prompt laptop si tablete as pierde timp pretios prin magazine. La 10 kilometri de casa mea se afla un oras mic, cu 2-3 magazine de unde mi-as putea cumpara un laptop. Evident ca nu mi-as permite sa aleg, ci ar trebui sa cumpar din ceea ce au ei pe stoc. Cel mai apropit oras aprovizionat in laptopuri, telefoane mobile si tablete se afla la 50 de kilometri distanta de domiciliu. Pentru laptop ar trebui sa fac 100 de kilometri si sa calatoresc pe caldura.
Dwyn.ro este un magazin serios si aprovizionat, care iti trimite la domiciliu cele mai bune produse. Din cele 87 de tablete si 44 de laptopuri ai ce alege si peste doua zile de la plasarea comenzii, cel mult trei, poti relua activitatea de unde a fost intrerupta.
Cu siguranta ca iti este greu ca laptopul pe care il vei cumpara sa cantareasca mult, fiindca nici in vacante nu te linistesti, daca faci ca mine! Il iei in bagaje si lucrezi si acolo, cand nu plecati in drumetii.
In magazinul prezentat mai sus am gasit un laptop pe cinste si foarte bun, si ieftin si usor, Lenovo ThinkPad 11e Intel Celeron N2920 1.86GHz  up to 2.0GHz 4GB DDR3 128GB SSD 11.6 inch HD Webcam Windows 7 Professional Costa mai putin de 1300 de lei si cantareste mai putin de 2 kilograme.
Cu memorie destul de buna si microfon incorporat poti lucra foarte bine pe el, dar la fel de bine il poti folosi si ca sursa de divertisment.
Cand ti se strica laptopul, Dwyn te asteapta sa iti alegi altul pe care sa ti-l trimita rapid acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *