Servicii de vidanjare la standarde europene

Published by: 0

images

Vidanjarea, curatarea calaizarii, declomatarea si alte actiuni de gen, desi, la prima vedere, nu par lucruri importante, sunt actiuni vitale pentru curatenia orasului sau a locatiei in care sta o persoana. Fara un serviciu de vidanjare la standarde europene, igiena ar fi precara si sa nu mai vorbim de incidente sau mirosuri neplacute.

Ca o firma care se ocupa de vidanjare sa fie eligibila, aceasta trebuie sa aiba aprobarea Agentiei pentru Protectia Mediului, personal instruit special in operatiuni de curatare, dar si autospeciale si echipament de ultima generatie. O astfel de firma este Aqua Activ sau, cum i se mai spune, vidanja Bucuresti.

Compania a fost infiintata in anul 2008 si principala activitate a fost aceea de a colecta si de a epura apele uzate. Aqua Activ furnizeaza servicii profesionale de: vidanjare ecologica, curatare si spalare mecanizata, reabilitare a retelelor de canalizare, curatare de grasimi si hidrocarburi, asistenta tehnica pentru inspectii video, executia racordurilor de canalizare sau consiliere pentru obtinerea autorizatiilor. Toti clientii care au apelat la serviciile Aqua Activ, s-au declarat mai mult decat satisfacuti.

images

Aceasta firma ocroteste, prin domeniul sau de activitate, mediul inconjurator si a incheiat un contract de colaborare cu o societate ce detine o tehnologie moderna, elaborata de catre Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Protectia Mediului. Prin aceasta tehnologie se neutralizeaza hidrocarburile din separatoarele de reziduuri petroliere.

Serviciile Aqua Activ sunt complete. In momentul in care veti solicita interventia acestei companii, echipa va face o evaluare a situatiei. De exemplu, pentru vidanjare, cei din echipa trebuie sa vada ce tip de vidanjare trebuie efectuata, ce fel de furtun trebuie folosit (acest lucru se stabileste in functie de distanta de la autospeciala si pana la locul ce trebuie curatat) si cantitatea de reziduuri ce trebuie extrasa. Serviciile de vidanjare sunt recomandate, in special pentru casele ce nu sunt racordate la serviciul public de canalizare.

Acestea sunt locuinte construite, de obicei, la margine unui oras mare sau in localitati din mediul rural.
A folosi un astfel de serviciu este mult mai indicat decat altfel de solutii, improvizate de oameni in propria gospodarie. Probabil majoritatea avem bunici la tara si stim foarte bine cum sunt construite anumite toalete. Fosa septica este facuta undeva in capatul gradinii si, in momentul in care este plina cu deseuri, este astupata. Nu doar ca nu se mai practica aceste lucruri, insa este absolut neigienic, periculos si mirosul poate fi extrem de deranjant. De aceea, daca dorim sa facem o investitie, ar trebui sa construim o baie interna, o fosa septica la standarde europene si sa apelam la servicii de vidanjare oferite de firme precum Aqua Activ.

Aceasta este solutia pentru un confort mult mai sporit, igiena si pentru a proteja mediul inconjurator.
De asemenea, tarifele practicate de aceasta companie sunt mai mult decat decente avand in vedere complexitatea serviciilor oferite. Niciodata nu este indicat sa cautati cele mai mici servicii de vidanjare pentru ca asta inseamna ca nu veti avea calitate si riscati sa va treziti in situatii foarte neplacute.
Cu Aqua Activ, veti avea servicii la cele mai inalte standarde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *