Niciun eveniment fara Orchestra Petrecaretii

Published by: 0

PETRECARETII 222

Nu stiu despre voi, dar eu, cand descopar ceva ce imi place, simt nevoia sa laud acel lucru. Asa mi s-a intamplat, recent, cu formatia de nunta Orchestra Petrecaretii – pe care am avut norocul sa ii intalnesc la nunta unei prietene de familie. Foarte rar ma las impresionata de o formatie, pentru ca formatiile de nunta au, de obicei, acelasi repertoriu (fapt care devine plictisitor la un moment dat, daca ma intrebati pe mine) si gen muzical. Nu este si cazul Orchestrei Petrecaretii, care a abordat cu succes mai multe genuri muzicale, astfel incat sa ii multumeasca pe toti invitatii de la nunta.

PETRECARETII 222

Bineinteles ca am vrut sa aflu mai multe despre aceasta formatie si ce are ea de oferit, asa ca am intrat pe site-ul lor oficial si am cautat oferta formatie nunta, ca sa ma pot documenta despre lista completa de servicii. Si ce am descoperit acolo m-a surprins placut, intrucat oamenii acestia sunt determinati sa va ofere o petrecere de neuitat, sa creeze doar momente memorabile si amintiri frumoase. De aceea interesul lor acopera si cele mai mici detalii, astfel incat evenimentul tau sa implineasca toate gusturile si dorintele. Si, din cate am vazut eu, chiar se tin de cuvant in acest caz.

Cu aceasta grija pentru public, au castigat inima oamenilor si au reusit sa isi creeze o lista de clienti fideli, foarte multumiti de serviciile lor. Pana la urma, astea sunt serviciile pe care dorim sa le intalnim oriunde, nu? Adica servicii oferite de profesionisti, cu experienta in domeniu, dar si dragoste fata de muzica si pasiune pentru ceea ce fac. Din punctul meu de vedere, asa arata reteta succesului, pe care Orchestra Petrecaretii se pare ca a reusit sa o puna in practica. Iar feedback-ul pozitiv pe care il au vine sa confirme acest lucru cu si mai multa tarie. Ce iti poti dori mai mult, de la o formatie de nunta?

Si avand in vedere ca se apropie ziua mea de nastere, m-am gandit, de ce sa nu imi cante formatia? Pana la urma, nu dai petreceri asa de des intr-un an, deci de ce sa nu profit de aceasta ocazie, ca sa ma simt bine, alaturi de prieteni si familie. A fost o decizie grozava, am luat legatura cu ei si am stabilit toate detaliile. Acum, a inceput numaratoarea inversa pana la ziua mea (parca as fi un copil mic, asa ma simt in momentul de fata).

Nu cred ca am mai vorbit despre o formatie de nunta cu atat entuziasm, dar pana la urma toate au un inceput, nu? Asa a fost si in cazul acesta – pot spune ca a fost ‘’dragoste la prima melodie ascultata’’, dar la fel de importanta a fost si atmosfera creata la nunta prietenei mele – criterii care m-au determinat ca merita sa ii chemi pea cesti oameni la orice eveniment ai avea. Suna putin pompos, dar acesta este adevarul, pe care il impartasesc cu voi, pentru ca imi doresc sa ii fac si mai cunoscuti, astfel incat sa stie toata lumea cat de profesionisti sunt cei de la Orchestra Petrecaretii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *