Masini sau imobile prin leasing? Iata solutia

Published by: 0

yuyti7y

Leasing-ul este una dintre cele mai des intalnite metode prin care atat persoanele juridice, cat si persoanele fizice sau fizice autorizate, pot sa isi achizitioneze diverse bunuri precum autoturisme, imobile, echipamente si utilaje si lista poate continua.

Oricare dintre aceste tipuri de persoane, are nevoie de anumite acte pentru astfl incat sa poata incheia un contract de leasing.

In cazul unui leasing persoane juridice, actele necesare constau in CUI, act constitutiv, CI reprezentat legal, ultimul bilant anual sau semianual insotit de balanta si recipisa aferenta si ultima balanta lunara depusa dar care sa nu fie mai veche de 2 luni. Nu trebuie sa uitam nici ce faptul ca avem nevoie de cate o copie pentru fiecare dintre acestea acte.

yuyti7y

Pentru persoanele fizice autorizate, este nevoie de actele judiciare de infiintare, adica: certificatul de inregistrare, cod fiscal sau certificat de inregistrare fiscala. Autorizatia de practicare a meseriei este si aceasta necesara, plus declaratia speciala de venit realizat, vizita de la Administratia financiara pentru ultimii doi ani dar si o declaratie privind veniturile anticipate pe anul in curs. Bineinteles si cartea de identitate iar registrul jurnal de incasar si plati este optional. Nu trebuie sa uitam precum si in cazul de mai sus, nici de cate o copie pentru fiecare dintre aceastea.

Persoanele fizice scapa usor in ceea ce priveste necesarul de acte, acestea constand in carte de identitate, plus copie si contractul de munca si alte acte aditionale plus copie.

Contractele de leasing sunt extrem de avantajoase, indiferent despre ce categorie de persoane vorbim. Achizitionarea unui autoturism nou poate fi destul de greoaie. Iar daca vei incerca sa pui bani de-o parte in fiecare luna, va dura la fel de mult precum o finantare leasing doar ca in cazul leasing-ului vei putea beneficia de bun inca de la inceput. Nu trebuie sa astepti ani de zile pana cand vei strange banii pentru a plati cash.

Leasing-ul inseamna si foarte multe avantaje, ca de exemplu spre deosebire de banci leasing-ul implica foarte putine restrictii pentru finantele tale. Finantarea in leasing este foarte flexibila, se desfasoara rapid adresandu-se dupa caum am specificat si mai sus, autoturismelor, imobilelor, echipamentelor si utilajelor.

In functie de tipul de leasing, va exista posibilitatea de deductibilitate integrala a ratelor. Un alt avantaj este TVA-ul care se plateste pe parcursul perioadei de leasing, ratele vamale se platesc la finalul contracutlui doar pentru o valoare reziduala de 20%. De asemenea bunurile ce sunt achizitionate prin leasing pot sa genereze venituri din care vor putea fi achitate ratele, ceea ce este un mare plus, ceea ce iti va asigura un flux numerar pozitiv din faptul ca bunul va produce venituri care ajuta la plata ratei.

Daca esti interesat de incheiera unui contract de leasing, Leasecredit.ro iti ofera cele mai avantajoase oferte, avand ca parteneri numai institutii serioase din domeniul financiar de la noi din tara. In plus daca esti interesat, ii poti apela pe acestia prin intermediul datelor de contact pentru orice intrebare sau nelamurire cu privire la informatiile afisate pe site despre tipurile de leasing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *