Tu unde iti asiguri masina ieftin si rapid?

Published by: 0

asigurare-rca-oferta-verificare-rca-expirare

Toti proprietarii de autovehicule au obligatia prin lege sa incheie o polita RCA daca isi doresc sa poata circula legal cu o masina pe drumurile publice. Asigurarea RCA a fost creata ca fiind o metoda prin care cel vinovat in cazul unui accident auto, sa il despagubeasca pe cel pagubit fara a fi supus la cheltuieli ridicate.

Asigurarile RCA se pot incheia pe diferite perioade de timp in functe de posibilitati, perioade de timp de pana la 1 an.
Una dintre cele mai bune solutii pentru toti cei care sunt in cautarea de rca auto care se incheie, rapid, simplu dar si la cel mai mic pret de pe piata, o reprezinta Rca-auto.ro. Accesand acest site vei avea posibilitatea sa iti calculezi asigurarea, dupa care urmeaza completarea datelor necesare pentru incheierea unui polite rca, si in doar cateva minute iti va fi afisata toata lista de asiguratori si preturile oferite de acestia.

In acest fel nu vei mai fi nevoit sa pierzi timp si bani pentru a astepta la cozi, cu ajutorul celor de la Rca-auto.ro dupa cum am spus ceva mai sus, dureaza numai cateva minute, urmand mai apoi sa ca asigurarea sa iti fie livrata prin curier chiar la tine acasa.

De curand am apelat si eu la serviciile acestora, deoarece aveam nevoie de cea mai rapida solutie. Nu am verificat asigurarea in timp util, avand doar 2 zile valabilitate iar cum timpul nu imi permitea sa alerg prin oras dupa un broker care sa ma rezolve rapid. Astfel am intrebat un prieten bun daca are idee unde pot sa imi fac asigurarea in cel mai scurt timp si asa am aflat de cei de la Rca-auto.ro,
Primul pas imediat a fost sa imi deschis laptop-ul pentru a-mi face o noua asigurarea RCA. Totul a durat numai cateva minute si mi-a fost livrata in timp util pentru a se creea continuitate intre cea veche si cea noua.

De acum inainte cu siguranta numai de pe site-ul celor de la Rca-auto.ro o sa imi comand asigurarile auto, deoarece nu exista deranj, dureaza foarte putin si in cel mult doua zile, imi va fi livrata prin curier chiar acasa.

Nu uitati sa verificati cu atentie asigurarea inainte e a porni la drum, in special daca a trecut ceva timp de la ultima reinnoire deoarece sanctiunile in cazul in care polita RCA numai este valabile, nu sunt tocmai prietenoase. Amenda este cuprinsa intre 1000 si 2000 de lei si se vor retine atat placutele de inmatriculare cat si talonul masinii. Asa ca de ce sa fi expus unui risc inutil la urma urmei, cand exista pe piata atatia asiguratori ieftini si in plus, daca vei circula cu masina pe drumurile publice fara asigurare dar regulamentar iar un alt conducator auto iti loveste masina, tu neavand asigurare vei avea deasemenea probleme.

Pentru drumuri sigure si lipsite de evenimente neplacute asigurati-va inainte de a circula cu autoturismul ca aveti toate actele pentru a preveni astfel plata unor amenzi la urma urmei fara nici un rost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *