Cazare Brandeberg- locul care iti ofera relaxare

Published by: 0

1370322364__mg_8454_2_4

Cei mai multi dintre noi au job-uri stresante, ce le ocupa mult timp si le consuma energie. Dupa o zi de munca abia daca ne mai putem ocupa de cateva din treburile de acasa. Daca avem si copii, lucrurile se complica, iar pentru noi insine, chiar nu mai reusim sa gasim cateva momente. Asa ca, macar odata pe an, ar fi recomandat sa facem o excursie, sa plecam intr-o vacanta in care sa ne relaxam si sa ne simtim rasfatati. Daca nu ne permitem excursii in strainatate, putem alege, cu incredere, locuri frumoase din tara noastra.

De exemplu, Brasovul, impreuna cu localitatile Rasnov si Bran, reprezinta o alegere frecventa a turistilor romani si de peste hotare. Unul din motive este faptul ca merita sa vizitezi zona in orice anotimp pentru ca este oricand o minune a naturii. Un al doilea motiv este dat de numarul mare de atractii turistice, istorice sau moderne. Un al treliea motiv il reprezinta unitatile de cazare frumoase si cochete asemenea pensiunii Brandeberg.

1370322364__mg_8454_2_4

Din punctul meu de vedere, pensiunea Brandeberg este locul perfect unde putem sa gasim linistea si relaxarea pe care o cautam atunci cand ne aflam in vacanta. Situata in apropierea localitatii Bran, pensiunea este inconjurata de natura, astfel incat turistii sa se poata bucura de peisajul de vis, aerul curat, dar si de restul lucrurilor minunate pe care aceasta le ofera. Turistii vor fi cazati intr-un decor rustic, cu mobilier din lemn pictat in stil traditional.

Camerele ofera un spatiu generos, cu dotari la standarde europene. Brandeberg nu este numai un loc de cazare, ci si un restaurant foarte bine cotat de toti cei care au gustat preparatele de aici. Serviciile sunt excelente si bucatele proaspete, bio si pregatite din produse furnizate de producatorii locali. Cine doreste o pastrama de berbecut pregatita ca odinioara sau dulceturi ca in camara bunicii, trebuie sa vina numaidecat la Brandeberg.

De asemenea, aici aveti internet, loc de parcare, servicii de secretariat, masaj, calcatorie, spalatorie, puteti inchiria bicilete si multe alte lucruri. Unele servicii sunt gratuite, altele contra cost.
Cum spuneam, Brandeberg se afla foarte aproape de Bran unde, desigur, atractia prinicipala este faimosul castel. Acesta este subiectul de pe buzele tuturor atunci cand vorbesc despre legenda lui Dracula. Este una dintre atractiile principale din tara noastra si din Europa de Est. Desi, in realitate, acesta nu a fost castelul lui Vlad Tepes, asocierea este una benefica turismului, marturie fiind furnicarul de oameni pe care il puteti observa daca ajungeti sa vizitati locatia.

La cativa km se afla cetatea Rasnov, o fortareata medievala, construita de cavalerii teutoni, cu scopul de a apara locuitorii zonei. Amplasata pe un deal calacaros, fortareata pastrata perfect, este impozanata si este un loc valoros din punct de vedere istoric pentru ca toti cei care vin aici au posibilitatea de a vedea cum traiau oamenii odinioara, ce fel de arme si vesminte foloseau si chiar cum aratau anumite instrumente de torutura. Brasovul este, desigur, unul din cele mai frumoase orase din Romania pe care il puteti vizita daca va cazati la Brandeberg.

Asadar, nu este numai un loc de relaxare, ci si un punct de unde puteti vizita aceste frumoase atractii ale Romaniei. Este alegerea perfecta pentru o binemeritata vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *