Si tu esti in catuarea unei huse pentru noul Galaxy S10 E?

Published by: 0

Probabil cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci in momentul in care iti achizitionezi un nou smartphone, este si achizitionarea unei huse de calitate pentru protejarea acestuia. Sa utilizam huse pentru protectia smartphone-urilor este foarte importanta in cazul in care ne dorim sa ne pastram aceasta investitie care poate fi si de cateva mii de lei, intr-o stare cat mai buna si pe o perioada cat mai indelungata.

Cu totii cunoastem faptul ca cei de la Samsung sunt pe cale sa lanseze noile modele din seria Galaxy S, mai exact S10 si deja stim cu sa treaba cu acestea.

Fiind un model de top, evident ca va costa destul de mult deci va trebui ca viitorii posesori sa aiba destul de multa grija si cum pot face acest lucru, daca nu cu o husa de cea mai buna calitate.

Prima grija a celor care vor achizitiona unul dintre noile modele Galaxy S, este reprezentata de gasirea unor huse de calitate, deoarece fiind modele noi care nici macar nu s-a lansat inca, husele pentru acesta vor fi greu de gasit.

Pentru acestia exista totusi o solutie ce vine din partea celor de la Contakt.Shop. Aici veti gasi inca de pe acum huse Samsung Galaxy S10 E de cea mai buna calitate ce provin de la producatori renumiti in fabricarea celor mai bune accesorii pentru protectia smartphone-urilor.

Trebuie mentionat faptul ca magazinul Contakt.Shop nu este doar un simplu magazin online, ci exista 180 de magazine fizice in toata tara, fiind raspandite in mall-uri, hypermarket-uri, in general in mai toate marile centre comerciale.

De asemenea, fie ca vei dori sa iti achizitionezi huse S10 E e fie orice alt accesoriu pentru orice al smarphone, trebuie sa stii si faptul ca cei de la Contakt.Shop au organizat si o campanie care este valabila pana in prima zi a lunii Martie.

Tot ce trebuie sa faci este ca in momenul in care iti creezi un cont, sa dai click pe “intra in club” si astfel vei beneficia de cateva servicii super avantajoase. Nu dureaza decat o secunda in plus, beneficiile Club50 fiind: 50 de lei reducere la o comanda de peste 100, brand-uri de top, livrare in 24 de ore, checkout rapid, adrese multiple de livrare si vei putea fi si la curent cu toate noutatile si ofertele noi.

Un al mare avantaj de care poti beneficia daca vei comanda de pe site-ul acestora, este faptul ca vei putea comanda online si in functie de programul pe care il ai, poti alege sa ridici personal coletul de la cel mai apropiat sediu. Avand in vedere numarul mare de magazine fizice deschise, cine stie poate chiar in cartierul tau se afla un magazin Contakt.Shop.

Alege sa iti protejezi smartphone-ul chiar din primele momente de la scoaterea acestuia din cutie, deoarece cei de la Contakt.Shop iti vor putea furniza husa potrvita chiar si inaintea lansarii telefonului, precum in cazul modelului Samsung Galaxy S10 E. Potejeaza-ti noul device cu produsele Contakt.Shop si indiferent de situatie vei avea numai de castigat din toate punctele de veder fie ca este vorba de un smatphone de top ori unul de buget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *