Jocul de-a viata

Published by: 0

1156-523-Cadouri-vibrante

Ai venit pe lume ca intr-un joc, omule! Nu stiai prea multe despre viata si daca oamenii din jurul tau nu te-ar fi sustinut, nu ai fi reusit sa cresti si sa te dezvolti. Cum ai inceput sa cresti, a debutat in viata ta jocul integrarii in societate. Imbracat ca un print, parintii te scoteau in lume sa arate oamenilor mandria lor, fiinta perfecta rezultata in urma jocului lor erotic. Ei, da, au si oamenii mari jucariile lor speciale in sex shop , dar abia acum ai descoperit adevarul.

Lumea are nevoie de mame si tati permanent sa nu fie invinsa tineretea de batranete si viata de moarte.

gold-1

Se joaca vantul prin parul lung al pomilor si atinge usor fata delicata a firului de iarba. Erotismul pluteste in aer, in timp ce vantul duce mai departe ecoul tuturor vorbelor auzite: „Nu am platit chiria.”, ”Lasa, voi comanda produse marire penis ”, „Draga mea, astazi esti frumoasa si delicata ca floarea de cais!”

Avioanele se joaca in vazduh cu gravitatia si o inving, florile infrumuseteaza crengile maronii, norii se alerga unii pe altii pe cer. Cand norul-barbat prinde femeia pe care o iubeste, scanteia iubirii lor cade pe pamant.

Yin și Yang se cauta, se cheama, se fugaresc tot universul si se atrag, iar din flacara pasiunii lor isi trage resursele energetice viata.

In momentul acela in care se produce o noua scanteie a vietii se spune ca mor cate putin cei care ii dau nastere.

Viata ta este un joc de-a v-ati ascunselea in fata necazurilor si bucuriilor, omule! Uneori gasesti locul cel bun, in care tristetea nu te gaseste, alteori stai ascuns pana trec si bucuriile pe langa tine.

Jocul didactic, erotic, jocul de noroc, jocul sportiv in echipa sau individual, de orice natura ar fi ne pregateste pentru viata. Omul se naste cu spirit ludic si o infinita curiozitate si dragoste de viata.

Tot ceea ce ne inconjoara are o pofta nebuna de joaca si animalele si florile si elementele naturii!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *