Un magazin al implinirii erotice

Published by: 0

lush-lovense-1-copy

Stiu un magazin al implinirii erotice depline, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Nu este o cofetarie sau un alt magazin de dulciuri, fiindca zaharul este otravitor, iar dulciurile sunt excelente la gust, numai ca ingrasa!

Este un sex shop  care te mentine in forma, fiindca faci o miscare placuta si folositoare.

Acest magazin te ajuta sa te ridici deasupra prejudecatilor, cand sunt implinirile voastre erotice in joc, furnizandu-ti idei cadouri  indraznete si originale 100%, prin care imparti fericirea celui drag si primesti portia ta de implinire

lush-lovense-1-copy

Implinirea erotica aduce multe beneficii pentru organismul care o experimenteaza. Se spune ca un barbat sau o femeie care atinge apogeul, reuseste sa:

-arda multe calorii. In clipele de maxima intensitate ale intimitatii se ard multe calorii si grasimi, fiindca tot organismul vibreaza si se ridica pe cele mai inalte culmi.

-sa se detensioneze, de aceea este recomandata o partida de sex dupa o zi stresanta sau la sfarsitul uneia care a adus multa suparare.

-sa scape de dureri. Substantele eliminate de creier in acele momente functioneaza ca analgezice naturale, de aceea nu mai pretextati ca va doare capul, fiindca sexul ia durerile de cap rapid.

-sa va dezvoltati creativitatea. Dupa implinirea erotica va puteti aseza la masa si va asigur ca veti gasi ideea originala pe care o cautati de saptamani.

-va creste increderea in sine si in partener, chiar daca folositi jucarii sexuale  si contribuie la sporirea gradului de intimidate/complicitate dintre voi, adica reuseste sa va sudeze cuplul.

Important este sa aplicati principiul egalitatii si cand comandati produse din sex shop. Nu fiti egoisti, gandindu-va numai la voi, fiindca si partenerului i-ar placea sa incerce un lucru noi!

Fetelor, este ca si cum pentru voi cumparati rochie, pantofi si geanta, iar lui nu ii luati nici macar un tricou care sa il inlocuiasca pe cel pe care il poarta aproape zilnic.

Baietilor, daca pentru diva comandati un vibrator, indrazniti si luati ceva si pentru voi!

Se spune ca in dragoste si in razboi totul este permis…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *