Rescrie “Fifty Shades” la tine in dormitor!

Published by: 0

 

timthumb

Filmele erotice sau cele cu o tenta sexuala subtila au in sine un sambure de adevar. Deseori suntem acaparati de ele din prisma preludiului si a jocului actoricesc pe care actorii il aduc in prim plan. Unul dintre cele mai populare filme din ultimii ani, cat si cartile aparute sub acelasi nume – “Fifty Shades of Gray”, aduce cu sine o serie de controverse, dar se ridica intr-o oarecare masura si la asteptarile iubitorilor de filme cu tenta sexuala si iz romantic.

Dincolo de ideea de carti si filme, pe care le vizualizam din spatele ochilor, nimic nu se compara cu faptele traite pe propria piele. De ce sa nu rescrii povestea “Fifty Shades” direct la tine din dormitor si sa dai frau tuturor acelor senzatii patimase care se intampla de-a lungul unui scenariu de film?

Pentru o pasiune desavarsita si pentru un act erotic cat mai patimas poti apela la jucarii sexuale de ultima ora. Gama este atat de variata incat se poate bucura oricine de avantajele unui act erotic implinit care da frau liber nu doar pasiunii, ci si hormonilor. Elibereaza-ti stresul cu tot ceea ce inseamna un vibrator de calitate sau jucarii sexuale diverse, cat si prin prisma utilizarii unor accesorii sexuale care ofera un plus de sexualitate momentului unic.

 

Si nu! Nu trebuie sa te lasi coplesit(a) de rusine. Cea mai simpla si cea mai profitabila solutie este sa apelezi la un sex shop online care iti permite sa-ti selectezi necesarul pentru o scena de dragoste ca-n filme, in perfecta discretie, direct de la tine de acasa sau de oriunde te-ai afla. Daca in cazul magazinelor fizice de profil poti fi stanjenit, cu magazinele online ti-ai luat de-o grija! Poti opta pentru o sumedenie de articole erotice, in diferite forme, marimi sau culori, care nu doar ca sunt extrem de atractive din punct de vedere sexual, ci si extrem de performante. Vorbim de trepte de vibratie, de kit-uri sexuale complexe sau de accesorii realizate din materiale speciale, moi si acreditate, care nu prezinta absolut niciun risc pentru sanatatea utilizatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *