3 lucruri care te vor face sa te simti bine

Published by: 0

logo

Dupa o zi incarcata de lucru, sub presiunile sefului sau prea multe sarcini dificile necesare spre a fi finalizate intr-un timp cat mai scurt, tot ce ai nevoie e sa te relaxezi intr-un mod cat mai profund cu putinta. Daca esti norocos si nu ai o viata complicata, cu parinti, copii sau animale care asteapta la intoarcerea acasa sa-ti introduca noi sarcini in “post”, atunci e timpul sa pui planul la bataie si sa te preocupi de activitatile care te vor destinde la maxim. Azi trecem in revista 3 activitati absolut magice pentru trup si suflet, excelente in materie de relaxare, la care trebuie sa apelezi cat mai curand cu putinta.

3 lucruri care-ti vor induce starea ideala de relaxare

  1. O baie fierbinte

Umpleti cada cu o cantitate semnificativa de baie si lasa-te sedus(a) de caldura inconfundabila si de curgerea interminabila a apei. Pentru o experienta cat mai inedita adauga acestui moment de rasfat o bomba parfumata de baie, cateva lumanari parfumate si, de ce nu, umpleti cada cu spuma sau foloseste in prealabil o spuma de baie care sa redea o noua dimensiune relaxarii.

  1. Asculta muzica

Fie ca esti fan al muzicii comerciale, fie ca ai nevoie de ceva mai aparte, te poti folosi de notele muzicale preferate pentru a-ti conduce mintea catre o stare zen. Se stie inca din celle mai vechi timpuri ca muzica are un rol stimulator benefic asupra corpului aflat in tensiune, cat si asupra elementelor cognitive.

  1. Foloseste vibratoare punctul G

Pentru persoanele dornice de senzatii extreme pana la cel mai intim punct, puteti apela fara niciun fel de probleme la vibratoare ieftine, pe care le puteti introduce intr-o sesiune de rasfat atat sub duc, cat si pe ritmul muzicii. Exista in prezent zeci de modele de vibratoare accesibilie pentru toate gusturile si nevoile, acestea fiind realizate dupa un tipar modern si sigur, pentru o experienta sexuala cat mai implinita.

Prin intermediul acestui sex shop online te poti bucura de accesoriile intime potrivite care iti vor asigura fara limite cheia unei relaxari depline, in orice loc din casa ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *