Stabileste cu echipa activitatile din team building-ul de anul viitor

Published by: 0

62037830_10157449518748140_7996365606272106496_n

În momentul în care începi pregătirile pentru team building-ul de anul viitor de pe acum, ai mult mai multe posibilități atât în ceea ce privește alegerea locației, cât și a activităților. Iar acesta este unul dintre marile avantaje ale organizării din timp a acestei activități care implică întreagă echipă. După alegerea echipei organizatoare, împreună puteți începe căutarea locației potrivite și alegerea celor mai potrivite activități de team building.

Activitățile de team building sunt foarte variate și pot fi atât outdoor cât și indoor. Atunci când începi să organizezi team building-ul este indicat să te consulți atât cu colegii de muncă, cât și cu echipa organizatoare. Avantajul celor care încep pregătirile din timp este că au posibilitatea să aleagă activitățile dorite, indiferent de locurile în care acestea pot fi practicate, majoritatea locațiilor fiind libere indiferent de perioadă. În acest fel veți avea acces înaintea tuturor la cele mai spectaculoase locații ale româniei și veți putea alege dintr-o gamă foarte variată de activități.

Pentru a fi un team building reușit, întreabă în stânga și-n dreapta în birou și vezi care sunt activitățile pe care colegi tăi și-ar dori să le practice. În acest fel și ei se vor simți incluși și responsabili de organizarea acestei ieșiri și fiecare va putea să își exprime dorințele în materie de activități.

32477564_10156447960238140_4394222143374622720_n

Colaborând cu cei de la Vertical Adventure pentru organizarea team building-ului vei găsi un portofoliu vast de activități outdoor din care să alegeți câteva cu care toata lumea să fie de acord. Aceștia organizează și iți oferă echipament pentru activități cu apa, cum este canyoning-ul sau rafting-ul, activități cu corzi, precum pendulul, tiroliana, rapelul sau cățărarea, explorarea peșterilor, activități de orientare, trekkink-hiking și multe altele atât outdoor cât și indoor.

În funcție de activitățile pe care vi le doriți va trebui să alegeți și locație. Sau în funcție de locație să alegeți activitățile. Sunt locații perfecte pentru rafting sau canyoning, și sunt locații în care nu se pot practica aceste activități, la fel cum sunt locații cu stânci perfecte pentru cățărate și rapel, sau tiroliană, și locații în care nu există aceste posibilități.

Dacă începi acum să pui pe hârtie toate dorințele echipei, scopul acestui team building și câteva obiective, cu siguranță vei fi cu un pas în fața multora. În acest fel vei reuși să găsești atât locația cât și activitățile potrivite și să stai fără griji până în momentul în care veți porni în această aventură.

Alege-ți cea mai buna echipă organizatoare, stabilește locația, alege cele mai iubite activitati de team building de către colegi tăi, și asigură-te că scopul și obiectivele cu care plecați de acasă vor fi atinse cu succes, plus că vă veți distra pe cinste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *