Ce beneficii poti obtine ca barbat, folosind vibratoare

Published by: 0

Vibrator-anal-spin-Negru-Vibratoare-Vibratoare-Anale-sex-shop-voluptas

Spre desosebire de femei, barbatii sunt mai deschisi atunci cand vine vorba de viata sexuala. Femeile sunt de regula mai timide si mai inchise, astfel ca in foarte putine cazuri vei gasi o femeie care sa-si exprime nevoile sexuale cat se poate de clar si coincis.

Cu toate acestea, barbatii nu fac nici ei exceptie atunci cand vine vorba de fantezii sexuale. Dimpotriva! Numarul barbatilor care au astfel de ganduri sau practici este in crestere. Totodata, studiile si cercetarile de specialitate arata ca apetitul sexual la barbati este mult mai crescut decat la femei. Acest lucru explica si de ce barbati nu cunosc limite atunci cand vine vorba de a-si expune aceste nevoi.

 

Tot studiile ne arata ca, in prezent, barbatii se folosesc tot mai frecvent de vibratoare anale, create special pentru dansii. Acestea au acelasi rol ca si masturbatoarele obisnuite, destinate femeilor, de a aduce un plus vietii sexuale si nevoilor hormonale. Ele sunt de regula folosite fie ca atare, atunci cand vorbim de barbatii singuri sau de catre cei care au un apetit sexual cu mult peste masura partenerului de viata, cat si in cuplu, alaturi de accesoriile necesare. De regula, aceste vibratoare pot aduce numeroase beneficii, iar scopul lor final nu il reprezinta exclusiv doar implinirea sexuala.

Ce beneficii poate oferi un masaj prostata sau utilizarea jucariilor sexuale in viata unui barbat, afalti in cele ce urmeaza.

3 beneficii pe care le ofera barbatilor vibratoarele de specialitate si masajul erotic

  1. Relaxare psihica

Desi tehnologia a evoluat enorm de la un an la altul, inca mai sunt barbati care practica munci extrem de grele ce pot fi extrem de solicitante psihic. Iar femeile din zilele noastre sunt si ele tot mai pretentioase atunci cand vine vorba de viata de cuplu sau de cea de familie. Astfel, viata unui barbat poate fi extrem de solicitanta, in functie de stilul de viata si de practicile fiecarui barbat.

Masajul erotic ajuta la relaxarea muschilor si a neuronilor, ceea ce inseamna ca o mare parte dintre hormoni vor fi eliberati, eliminand astfel tensiunile psihice care se acumuleaza de pe-o zi pe alta.

  1. Reduc bolile cardiace

Daca femeile sunt de regula mult mai sensibile in ceea ce priveste sanatatea, studiile specialistilor indica faptul ca barbatii sunt mai predispusi decat femeile unor infarcturi sau atacuri de cord. Iar viata sexuala poate juca un rol extrem de important in ceea ce priveste sanatatea cardiaca.

De aceea, orice barbat care se foloseste de astfel de jucarii sexuale, pentru a completa lipsa activitatii sexuale de cuplu, va avea mai putine sanse de a se confrunta cu astfel de afectiuni.

  1. Te ajuta sa fii mai productiv

O minte relaxata intr-un corp relaxat si sanatos pot face adevarate minuni! Astfel poti invata sa te concentrezi pe lucrurile care conteaza cu adevarat in viata si sa elimini tensiunile care-ti asupresc adevaratul tau potential.

O viata sexuala implinita te va ajuta sa fii o persoana mai calma, mai linistita si in acelasi timp vei putea rezolva mai usor sarcinile si provocarile din familie sau de la locul de munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *