Mai multa protectie pentru telefonul tau

Published by: 0

img_32791057

Pe masura ce tehnologia telefoanelor avansaza, avem nevoie de si mai multa protectie pentur acestea, astfel evitam ca dispozitivele sa nu fie lovite sau zgariate in timp. Cele mai bune proctectii pana acum s-au dovedit a fi husele de silicon insa, un bumper telefon se dovedeste a fi la fel de bun sau chiar mai eficient in unele cazuri.

Site-ul magazinului gsmstore.ro ofera o gama vasta de astfel de produse, la preturi cu adevart convenabile. Acest tip de husa de tip bumper, apara marginile telefonului si ale display-ului, deoarece stratul de silicon sau plastic dur previne orice urma de impact, absorbind socul la contactul dispozitivului cu o suprafata dura. Husa bumper din silicon ofera o excelenta protectie telefonului impotriva zgarieturilor sau a socurilor nedorite.

Desigur, husele de tip bumbper nu sunt doar mulaje din plastic standard fara niciun fel de model care sa le deosebeasca. De exemplu, modelul de husa bumper Iphone 5 prezinta modele florale si este deosebit de placut vizual.

Durabilitatea si protectia completa este expresia de baza folosita de cei care utilizeaza husa de protectie extrema tip bumper (carcasa metalica) pentru Iphone 5 .

Materialul utilizat in realizarea carcasei este aluminiu ultrausor, captusit pe interior cu un burete foarte fin care protejeaza telefonul de marginea rigida a bumper-ului.

Membrana de pe interior este perfect calibrata pentru a oferi un grad sporit de absorbtie a socurilor in cazul unei lovituri puternice.

De asemenea, o simpla husa nu este suficienta pentru mentinerea telefonului in stare optima. Trebuie sa fim atenti si la ce aplicatii alegem sa instalam.

Pastrati actualizate software-ul si aplicatiile. A pastra actualizate software-ul telefonului si aplicatiile descarcate poate parea ceva elementar, dar multi dintre noi pur si simplu nu facem acest lucru. Desigur, lucrul acesta ia ceva timp si, intr-adevar, ar putea insemna schimbari enervante la interfata pe care o cunoastem si o indragim, dar in acelasi timp ne garanteaza ca software-ul de securitate al telefonului si aplicatiile sunt actuale, ceea ce ne poate proteja de hackeri si nu permite exploatarea informatiilor personale.

Fiti circumspecti cu privire la retelele Wi-Fi publice, gratuite. Cu totii apreciem retelele Wi-Fi gratuite, dar cand vine vorba de securitatea telefonului, faptul de a nu accesa o retea Wi-Fi publica gratuita ar putea fi cea mai simpla modalitate de a va proteja telefonul impotriva spargerii. La urma urmei, retelele Wi-Fi pot fi falsificate usor de hackeri care abia asteapta sa profite cu rele intentii de increderea dvs. si sa foloseasca toate informatiile pe care le stocati pe telefon.

Aceste sfaturi, in combinatie cu husele de tip bumper sau husele de protectie in general, de la gsmstore.ro, pot sa garanteze mentinerea telefoului intr-o stare cat mai buna pe termen lung. Gsmstore.ro este un magazin si un furnizor de incredere atunci cand vine vorba de accesorii gsm si ofera cele mai bune preturi pentru cei care aleg sa cumpere de la acest magazin. Aici veti gasi accesorii gsm de calitate pentru cele mai noi modele de telefoane prezente pe piata mondiala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *