Ai un apartament de vanzare si nu stii cum sa il promovezi?

Published by: 0

baby-boy-3368017_1280

 

Esti in cautarea unor solutii pentru a-ti vinde apartamentul intr-un timp cat mai scurt?

 

In articolul de azi am ales sa vorbim despre 3 actiuni pe care poti sa le faci pentru a-ti vinde apartamentul intr-un timp cat mai scurt. In cazul in care nu ai suficient timp sau nu vrei sa te ocupi de actiunile ce tin de vanzarea unei locuinte, apeleaza cu incredere la agentia imobiliara Royal Imob, care se ocupa cu vanzari apartamente Ploiesti. Acestia cu siguranta vor gasi cele mai bune solutii de promovare pentru ca apartamentul tau sa fie vandut in cel mai scurt timp.

 

Daca totusi te hotarasti sa te ocupi tu de promovarea si vanzarea apartamentului, hai sa vedem impreuna care sunt 3 actiuni pe care ai posibilitatea sa le faci pentru a-ti vinde apartamentul in cel mai scurt timp.

1. Pret realist

De cele mai multe ori cand o persoana este in cautarea unei noi locuinte, are stabilit un buget. Cu siguranta in functie de beneficiile si facilitatile pe care le are un apartament acest buget poate sa creasca.

 

Cu toate ca de cele mai multe ori vorbim despre un buget flexibil, pretul pe care tu ca si vanzator il afisezi langa anuntul de vanzare trebuie sa fie unul cat se poate de realist. Preturile mult prea mari si nejustificate vor speria posibilii cumparatori, iar tie iti va fi foarte greu sa vinzi apartamentul.

 

In cazul in care nu stii cum sa stabilesti pretul corect al apartamentului pe care urmeaza sa il pui la vanzare, nu ezita sa ceri ajutorul specialistilor. Colaborarea cu un agent imobiliar iti va asigura stabilirea unui pret corect pentru vanzarea respectivei locuinte.

2. Fotografii de calitate

Dupa pret, fotografiile cu apartamentul sunt cele mai vizionate parti ale unui anunt. Fotografiile trebui facute in asa fel incat sa il ajuti pe viitorul proprietar sa se poata imagina in locuinta respectiva si sa poata sa isi proiecteze viitorul acolo.

 

Pentru a avea fotografii care sa atraga persoanele dornice de achizitionarea unui apartament nou, este foarte important ca acestea sa fie de calitate. De asemenea, un criteriu important de care trebuie sa tii cont este cum se prezinta apartamentul in aceste fotografii. Asigura-te ca nu lasi la vedere obiecte personale si ca apartamentul este curat si armonios aranjat.

3. Descriere precisa

Pe cat de importante sunt pozele, pe atat de importanta este si descrierea pe care o atasezi anuntului de vanzare. Este important ca descrierea sa fie una cat mai cuprinzatoare si sa prezinte toate beneficiile apartamentului. De asemenea, daca este intr-o zona bine cotata, este indicat sa precizezi si facilitatile prezente in proximitatea acesteia.

 

In functie de gen, varsta, statut social, familie cu copii sau animal de companie, oamenii sunt interesati de anumite facilitati prezente in proximitatea locuintei. Tocmai de aceea este important sa mentionezi daca sunt parcuri, scoli, gradinite, supermarket-uri sau lucruri care ar putea starni interesul posibililor cumparatori.

 

In cazul in care nu dispui de timpul necesar pentru aceste actiuni apeleaza cu incredere la agentia imobiliara Royal Imob, care se ocupa cu vanzari apartamente Ploiesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *