Mentinerea apei tale pure: 4 lucruri de stiut despre filtrele inline

Published by: 0

1

Va ganditi la un filtru inline pentru a face apa casei dvs mai curata si mai proaspata? Iata 4 lucruri de stiut despre filtrele de apa inline in articolul de mai jos.

Tipuri de filtrare a apei

Un filtru de apa in linie este doar una dintre multiplele metode de filtrare sau conditionare a apei. O optiune mai sofisticata este instalarea unui filtru pentru robinet echipat cu un bloc de carbon care elimina aproape toate urmele de plumb si contaminanti din apa care trece prin el.

Un filtru de blat contine mai multe filtre care indeparteaza murdaria, substantele chimice, si urme de metale, luand apa de la robinet printr-un tub de plastic si returnand apa prin robinetul sau.

La fel ca un filtru de blat, un filtru sub chiuveta in linie contine de obicei mai multe filtre, dar sta ascuns sub chiuveta. Apa trece prin conducta de apa rece, prin filtru si dintr-un robinet de langa chiuveta.

Cel mai sofisticat filtru de apa este un sistem pentru intreaga casa. Luand apa in punctul in care intra in casa, acest sistem cu filtre multiple elimina mai multi contaminanti decat oricare dintre celelalte sisteme, dar este mult mai scump de cumparat si instalat.

Ce este un filtru de apa inline?

Un filtru de apa inline este montat in mod normal sub chiuveta de bucatarie unde este atasat la alimentarea cu apa rece, astfel incat sa nu patrunda apa rece in sistem fara a fi filtrata mai intai.

In interiorul corpului principal al unitatii se afla un cartus de filtru inlocuibil care efectueaza toate lucrarile de filtrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *