Roletele textile – ideale pentru umbra camerelor

Published by: 0

Roletele textile reprezinta cele mai elegante solutii pentru umbrirea locuintelor. Gama larga de modele si culori ofera posibilitatea de personalizare a spatiului, imbinand beneficiile practice cu cele estetice de mare rafinament
Roletele textile – ideale pentru umbra camerelor
Increderea ta ne obliga
Scharx Romania

Roletele textile reprezinta cele mai elegante solutii pentru umbrirea locuintelor. Gama larga de modele si culori ofera posibilitatea de personalizare a spatiului, imbinand beneficiile practice cu cele estetice de mare rafinament. Scharx. ro va ofere rolete textile disponibile in orice dimensiune. De asemenea, la noi gasiti plase insecte la cele mai avantajoase preturi.

Protectia impotriva razelor solare este conferita de materialele din care sunt fabricate roletele textile. Fie ca este vorba de materiale textile opace 100%, materiale reflexive sau semitransparente acestea sunt de cea mai inalta calitate asigurand umbra eficienta si intimitatea necesara unui spatiu personal. In cazul in care doriti sa va relaxati fie dormind, fie vizionand un film este de ajuns sa actionati roletele, iar camera dumneavoastra va fi umbrita cu succes.

Eleganta roletelor textile permit folosirea acestora in design interior de mare stil. Dublul rol de protectie impotriva razelor de soare dar si de obiecte folosite in decoratiunile interioare, confera roletelor textile un statut aparte. Actionarea acestora se face cu snur elegant cu bile, iar montajul este foarte usor de realizat.

scharx.ro va pune la dispozitie oferte avantajoase de rolete textile, plase tantari, plase insecte, totul pentru confortul dumneavoastra si pentru o locuinta protejata de factorii externi de orice natura.

Pentru oferte personalizate dar si pentru mai multe informatii despre produse si oferte, nu ezitati sa ne contactati:

Mobil: 0757 082 717 (non-stop)

0757 082 700 (non-stop)

0374.048.799

E-Mail: vanzari@scharx.ro

Web: www.scharx.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *