PlayStation anunță două culori noi pentru controlerul DualSense

Published by: 0

Noul controler DualSense va putea fi achiziționat în noile variante de culoare

Midnight Black și Cosmic Red

București, 13 mai 2021 – Controlerul wireless DualSense va fi disponibil de luna viitoare în două noi variante de culoare – Midnight Black și Cosmic Red. Gamerii vor putea experimenta astfel feedback-ul haptic folosind controlere care să le completeze perfect setup-ul.

Varianta de culoare Midnight Black a fost obținută combinând două nuanțe diferite de negru cu finisaje și detalii gri deschis, reflectând felul în care vedem spațiul atunci când privim cerul nopții, iar Cosmic Red aduce un design îndrăzneț în combinații de roșu și negru, inspirat de nuanțele de roșu aprins specifice cosmosului.

Controlerul DualSense a adus un upgrade semnificativ comparativ cu generația anterioară, datorită funcționalităților inovatoare, precum feedback-ul haptic și declanșatoarele adaptive. Schimbarea a fost una mare și în ceea ce privește designul și culoarea aleasă, iar acum gama va fi îmbogățită cu primele versiuni de controler DualSense colorate.

Noile variante de culoare ale controlerului DualSense vor putea fi achiziționate la nivel global, din magazinele retailerilor parteneri, începând de luna viitoare. Data exactă a disponibilității variază în funcție de regiune.  Mai multe detalii despre noile variante de culoare sunt disponibile aici.

Despre Sony Interactive Entertainment

Recunoscută ca un lider global în mediul digital și de divertisment, Sony Interactive Entertainment (SIE) este compania responsabilă pentru brand-ul PlayStation® și pentru familia de produse și servicii din acest ecosistem. PlayStation a adus pe piață inovația încă de la lansarea originalului PlayStation în Japonia, în anul 1994. Familia de produse și servicii PlayStation include PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation™Store, PlayStation®Plus, PlayStation™Video, PlayStation™Music, PlayStation™Now, dar și celebrele titluri software PlayStation, ale SIE Worldwide Studios. Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o subsidiară deținută în totalitate de Sony Corporation și are birouri globale în California, Londra și Tokyo.

“PlayStation,” “PS5,” “PS4” și “DualSense” sunt mărci comerciale sau mărci înregistrate ale Sony Interactive Entertainment Inc. Toate celelalte mărci înregistrate aparțin proprietarilor de drept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *