Brand-ul de petreceri premium, „the date.”, organizează primul eveniment din 2021 și este dedicat copiilor

Published by: 0

București, 17 iunie 2021: Brand-ul de petreceri premium, „the date.”, organizează primul eveniment din anul 2021 și este dedicat copiilor. Organizatorii vor pune la dispoziția celor mici diverse activități cu scopul de a marca sfârșitul anului școlar printr-o petrecere inedită și distractivă. Copiii vor putea participa la ateliere realizate de animatori, vor urmări un spectacol de magie, un show de picioroange, și chiar vor putea face selfies cu ursul Panda. Evenimentul va avea loc duminică, 20 iunie, și se va desfășura la Academia de Tenis Victor Hănescu din București.

Petrecerea va începe la ora 12:00 și este, de asemenea, dedicată și părinților, pentru care organizatorii au pregătit degustări de vin și băuturi spirtoase dar și un bar cu băuturi premium pregătite de barmani profesioniști, care va funcționa pe toată perioada evenimentului.

„Anul 2020 a venit cu lecții și provocări pentru fiecare dintre noi, cu atât mai mult pentru antreprenori. Iată că am reușit să depășim cu bine această perioadă dificilă, iar acum ne putem reîntâlni la o petrecere mult așteptată, în care să ne bucurăm din plin de zilele de vară. >the date KIDS.< #1 este prima petrecere dedicată copiilor organizată de brand-ul „the date.” și vine cu un concept cool, evenimente pentru copii desfășurate în locații în care nu te gândești că ar putea avea loc o petrecere pentru cei mici. Sunt foarte entuziasmat și abia aștept să ne vedem, față în față de această dată, la petrecerea >the date KIDS.< #1”, a spus Vlad Mihălăchioiu, Fondatorul the date.

Accesul la petrecerea „the date KIDS.” se va face pe bază de bilet și include accesul în spațiul dedicat evenimentului, animatori pentru cei mici și o vată pe băț. Intrarea pentru părinți este gratuită și se vor putea relaxa în zona de bar dedicată. Bineînțeles, în cadrul evenimentului vor fi respectate normele actuale de igienă.

Partenerii acestui eveniment sunt: Selfie Panda, Fulga, Jovie Belle, Thaice Cream, Urban Events, Lazy Boy, Termomix și Momentos Bus.

Brand-ul de petreceri „the date.” a luat naștere în urma cu 5 ani și a reușit să atragă de-a lungul timpului un public premium, ce s-a transformat treptat într-o comunitate desăvârșită și care rezonează foarte bine cu tematicile inedite ale petrecerilor.

Informații despre evenimentul „the date KIDS.”, puteți găsi pe pagina de facebook dedicată:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *