Bridgestone aduce spiritul aventurii cu noua anvelopă pentru motocicletă Battlax Adventure Trail AT41

Published by: 0

  • Anvelopa de tip off-road are un nou design de canelură pentru a oferi o performanță excelentă pe teren uscat.
  • Tracțiunea, aderența și frânarea pe teren umed asigură o călătorie sigură și confortabilă în toate condițiile meteorologice.
  • Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41 va fi disponibil în 9 dimensiuni începând cu luna februarie 2022.

 

BRUXELLES (13 octombrie 2021) – Bridgestone, lider global în anvelope și cauciuc, care oferă soluții pentru o mobilitate sigură și durabilă, anunță lansarea celei mai noi anvelope de aventură pentru piața motocicletelor, Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41. Anvelopa robustă, cu aspect off-road, oferă o performanță excelentă la mediul uscat, dar și tracțiune, aderență și frânare uimitoare pe teren umed, pentru a asigura o călătorie sigură și confortabilă în toate condițiile meteorologice.

Noul model off-road Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41 are un design de canelură optimizat pentru a îmbunătăți drenajul apei și pentru a contribui la performanța impresionantă a anvelopei pe teren umed, datorită volumelor medii crescute de caneluri, dar și a unui raport de canelură mai consistent în zonele de contact. Noua formă de bloc a anvelopei reduce uzura parțială, în timp ce o construcție optimă a centurii cu noul model oferă o stabilitate crescută. Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41 – cu 3LC utilizat pe spate permite performanțe excelente pe teren umed și uscat, dar și în ceea ce privește kilometrajul anvelopei.

Cea mai recentă anvelopă de aventură rutieră Bridgestone va fi disponibilă din februarie 2022 în nouă dimensiuni (4 față și 5 spate), toate cu marcaj M + S. Cu această linie, Battlax Adventure Trail AT41, Bridgestone acoperă majoritatea motocicletelor din segmentul Adventure.

Battlax Adventure Trail AT41 este o anvelopă care completează aspectul de aventură“, a spus Nico Thuy, Head of Motorcycle la Bridgestone EMIA. „Segmentul de motociclete de aventură înregistrează cea mai mare creștere în vânzările de motociclete din ultimii ani, iar cea mai recentă anvelopă rutieră de pe această piață este concepută pentru a aduce confort și siguranță – atât în ​​condiții meteo uscate, cât și umede – pentru cei cu spirit aventuros.”

Despre Bridgestone în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, India și Africa (EMIA)

Bridgestone în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, India and Africa (BSEMIA), cu sediul central în Zaventem (Belgia), este o subsidiară a Bridgestone Corporation, un lider global ce oferă soluții sustenabile și avansate de mobilitate. Pe lângă anvelopele premium produse, BSEMIA oferă un portofoliu extins de soluții de mobilitate și axate pe anvelope, servindu-și clienții într-o rețea extinsă de retail cu mii de puncte de contact.

Împreună cu partenerii săi și ghidată de angajamentul său global de responsabilitate socială corporativă, „Calea noastră de a servi”, compania Bridgestone și subsidiarele sale sunt dedicate creării unui viitor sustenabil al mobilității și îmbunătățirii modului în care oamenii se mișcă, trăiesc, muncesc și se joacă.

Pentru mai multe informații despre Bridgestone în EMIA, vă rugăm să vizitați www.bridgestone-emia.com și www.bridgestonenewsroom.eu. Ne puteți urmări și pe Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *