TEILOR a vândut cel mai scump inel din colecția Fancy Cuts, în valoare de 150.000 euro

Published by: 0

TEILOR, lanțul de magazine de bijuterii de lux cu prezență în regiunea Europei Centrale și de Est, a vândut una dintre cele mai scumpe piese ale colecției Fancy Cuts – un inel în valoare de 150.000 euro, ale cărui caracteristici se traduc printr-un ansamblu excepțional de frumusețe și precizie.

Inelul reprezintă o operă de artă înnobilată cu un diamant central de 4 carate, ce oferă un spectacol de lumini, datorită dimensiunii sale impresionante. Culoarea F a diamantului, alăturată clarității VVS, conferă un aspect perfect al pietrei, fără impurități. Diamante plasate în montură au fost alese cu grijă, pentru a oferi aceeași imagine, indiferent de perspectiva din care este privit. Totodată, gemele de pe anturajul inelului însumează 0.65 carate și au o claritate apropiată față de diamantul central. O armonie descrisă prin linii fine, feminine și romantice.

TEILOR_shop

De-a lungul timpului, TEILOR și-a bazat strategia de produs pe o analiză detaliată a gusturilor consumatorilor și a cerințelor acestora, adoptând, în același timp, trendurile internaționale în ceea ce privește bijuteriile. Astfel, în 2021, brandul a lansat o colecție de bijuterii cu diamante fancy cuts, aducând pentru piața din România tăieturi speciale, diferite de cele clasiceInelul de 4 carate a fost piesa vedetă a colecției, reprezentând o combinație echilibrată de culoare F și claritate VVS, alături de o certificare internațională esențială. Dincolo de caracteristicile tehnice ale bijuteriei, inelul transmite privitorului emoția și bucuria unei piese rare și valoroase, atât prin design, cât și prin unicitate și simbolistica personală.”, povestește Anda Jurcă, Group Sales Director @TEILOR.

Colecția Fancy Cuts a devenit, în scurt timp, un bestseller al brandului, fiind extrem de apreciată de persoanele care țin pasul cu trendurile. Bijuteriile din colecția Fancy Cuts au fost alese și de clienții care preferă piesele High Jewellery, iar succesul acestei colecții a fost încununat prin vânzarea celui mai scump inel de logodnă al brandului, în valoare de 150.000 euro.

Inel Princess cut - TEILOR

Ce deosebește Fancy Cuts de alte colecții ale brandului?

Colecția Fancy Cuts semnată de TEILOR reunește bijuteriile cu un design modern, cu o tăietură specială a diamantului. În spatele deciziei strategice de a lansa o astfel de colecție stă viziunea companiei de a îndrăzni să ofere clienților bijuterii cu un design diferit, ieșit din sfera clasică. Modelele se adaptează vieții moderne urbane, diamantele având o tăietură diferită de cea comună, rotundă. Astfel, Fancy Cuts surprinde imaginația artizanilor bijutieri care au creat cinci forme sublime ale diamantului: tăieturile de tip Square, Princess, Emerald, Cushion și Radiant.

Lansarea colecției Fancy Cuts a fost curajoasă, o dată prin expunerea unor produse total inedite pe piață și, a doua oară, prin dificultatea de a alcătui o linie de piese cu diamante rare și dificil de găsit.

Ultimii doi ani au conturat o segmentare foarte diversificată a clienților, ei doresc să se diferențieze în stilul de viață, în bijuteriile alese conform personalității lor, astfel TEILOR oferă o colecție cu cinci tăieturi diferite de diamant pentru o plajă largă de opțiuni, care deservesc gusturile și stilurile diferite ale clienților.”, detaliază Anda Jurcă, Group Sales Director @TEILOR.

Astfel, caracteristica principală a tăieturilor fancy stă în măiestria bijutierului de a transforma un diamant în forme geometrice atipice pentru a-i oferi o strălucire provenită din claritatea pietrei și nu una bazată pe mărimea caratului diamantului. De asemenea, nu multe companii de bijuterii se pot mândri cu astfel de colecții, deoarece aducerea diamantelor este o provocare la nivel internațional.

Colecția Fancy Cuts este prezentă în toate magazinele TEILOR, iar o mare parte se află deja sub bradul de Crăciun, atât în casele tinerilor în căutare de bijuterii care să le pună în valoare stilul și personalitatea, cât și în locuințele clienților care doresc o bijuterie rară și valoroasă.

Descoperă colecția Fancy Cuts online: https://fancycuts.teilor.ro/

Despre TEILOR

TEILOR este un lanț internațional de magazine de bijuterii de lux, cu 23 de ani de tradiție. Compania a fost înființată în 1998 de către antreprenorul Florin Enache și are în prezent peste 500 de angajați pe cele patru piețe. Brandul este prezent în România, Polonia, Bulgaria și Ungaria, cu 56 de magazine fizice și o prezență puternică online, prin 4 platforme digitale dedicate comunicării internaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *