6TEEN este o trupă de muzică pop fresh de adolescenţi din România, compusă din Alexia, Miru, Ana, Bogdan si Emil.

Published by: 0

6teen

Au concerte în toată ţara, bucurându-se de un succes maxim. Cu puţin timp înaintea stării de izolare, adolescenții din trupa 6teen au filmat un videoclip nou, pe care, din păcate, nu au mai apucat să-l lanseze la momentul acela.

Acum a sosit momentul ca trupa format din Alexia, Miru, Ana, Bogdan și Emil să le demonstreze fanilor de ce sunt capabili.

După succesul pe care l-a avut piesa “1Plus1”, formaţia 6teen lansează o superbă baladă intitulată “Gura ta”. Piesa este compusă de către Mădălina Dumitru, alias Mellina şi Larisa Scutitu, alias Arysa.

Clipul a fost filmat de cei cinci împreună cu regizorul Daniel Libeg, avându-i ca invitaţi speciali pe Amna, Mellina, Shift şi Doddy. Cu toţii au jucat rolul de juriu.

Piesa reprezintă o supebă baladă de iubire adolescentină, iar clipul prezintă castingul prin care cei cinci membri au fost aleși pentru a face parte din trupă.

Formaţia 6teen este compusă din tineri foarte talentați și plini de energie care îşi doresc să aducă un nou vibe în domeniul muzical. Se implică foarte mult în ceea ce şi-au propus să realizeze, fiecare are stilul lui propriu, sunt cântăreți, actori şi dansatori. Dorinţa lor este a de a intra în sufletele tuturor.

Formaţia este o co-producție Sprint Music & Tralala Voice School. A fost întemeiată de Marius China alături de Mădălina Dumitru, alias Mellina.

Prima lor piesă se intitulează “1PLUS1”. Piesa a fost compusă în studiourile Tralala Voice School alături de Mădălina Dumitru, alias Mellina și Larisa Scutitu, alias Arysa. Producția a fost realizată în totalitate de Mellina.

Clipul piesei a fost filmat la Laser Maxx România de către echipa Boier Bibescu ce-l are ca director pe ELPH.

Mellina a declarat că se simte flatată de propunerea venită din partea lui Marius China de a pune bazele acestei formaţii. Mellina a considerat această propunere ca pe o provocare cu cel mare entuziasm.

Acum se bucură că lucrează alături de acești 6 copii foarte talentați și care sunt foarte entuziasmaţi şi sârguincioşi în tot ce şi-au propus să facă. Vrei un artist pentru nunta, botez, eveniment, corporate, petreceri?

Formaţia de adolescenţi 6TEEN a luat cu asalt topurile musicale, fiind foarte mult iubită de noua generație de copii.

Un prim concert al acestor tineri talentaţi a avut loc la data de 5 decembrie 2019 în Parcul Central al oraşului Turda. Evenimentul a avut loc cu ocazia deschiderii Târgului de Crăciun.

Alături de Mellina, membri formaţiei 6Teen au revenit în atenţia fanilor cu o nouă lansare. Este vorba de piesa “Melodia mea”. Impreună cu Mellina tinerii adolescenţi au lucrat şi au au filmat videoclipul acestei piese. Piesa s-a bucurat de un mare succes în rândul fanilor.

Pentru această piesă Mellina și Bogdan Ioan au colaborat la muzică, iar pentru realizarea textului au lucrat împreună Mellina şi Larisa Scutitu.

Videoclipul piesei “Melodia mea” a fost filmat alături de Claudiu Stan de la MVPEntertainment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *